Tag "birit"

Fshati i Gjergj Fishtës ruan ende dëshmitë e birit të saj

Fshati Fishtë i Komunës së Blinishtit në rrethin e Lezhës ruan ende dëshmi të poetit, atdhetarit dhe françeskanit të madh At Gjergj Fishta edhe 73 vjet pas vdekjes së tij.