Tag "biresim"

Propozimi i Nard Ndokës: Kush adopton fëmijë të përjashtohet nga taksat, kush mban qen të taksohet

Kryetari i PDK-së, Nard Ndoka ka sjellë një propozim pasi shprehet i shqetësuar për degradimin moral të shoqërisë. Ndoka kërkon që ata që adoptojnë një fëmijë të përjashtohen nga taksat

Biznesmeni nga SHBA vendos te birësojë Nazime Vishen

Një familje shqiptaro-amerikane ka rënë në kontakt me familjen e Nazime Vishes dhe ka kërkuar që ta “birësojë” atë. Lajmi konfirmohet jo vetëm nga burime të besuara të Drejtorisë së

Angelina dhe Brad duan edhe dy fëmijë të tjerë

Aktorët Angelina Jolie dhe Brad Pitt kanë shprehur dëshirën për të zgjeruar akoma familjen e tyre. Ata kanë planifikuar të kenë edhe dy fëmijë të tjerë. Me sa duket çifti