Tag "Bioquark"

Ringjallja e të vdekurve, projekti i fikshëm i kompanisë amerikane

Duket e pamundur, por në fakt është e vërtetë, një kompani amerikane, që hulumton në fushën e biologjisë dhe teknologjisë, ka marrë lejen për projektin e saj të ardhshëm: ringjalljen