Tag "biollano"

Ngjela: Himara nuk është minoritet

Avokati i njohur Spartak Ngjela kundërshton pretendimet e PBDNJ-së dhe Omonias për ekzistencën e minoritetit grek në Himarë. “As Dule dhe as Bollano nuk e njohin historinë. Ata shtyhen nga