Tag "biografi"

Edi Rama i bën biografinë vetes: 53 vjeç u bëra shofer

Kryeministri, Edi Rama edhe sot teksa vijon numërimi i votave nuk ka nguruar të bëjë humor. Në një postim në rrjetet sociale, ai ka bërë një “mini biografi” të jetës

Edith Piaf, ana e errët dhe e panjohur e këngëtares

Nuk ishte rozë jeta e Edith Piaf. Anën e errët të jetës së zërit më të bukur dhe drithërues së muzikës franceze e tregon një biografi e titulluar: “Piaf. Një