Tag "bio"

Ku u zhduk tregu te Xhamlliku? (Foto)

Kryetari i Bashkisë së Tiranës, Erion Veliaj, pak kohë më parë përuroi tregun tek Xhamlliku dhe tek Ali Demi. Sipas përshkrimit nga kryetari i bashkisë, u tha se aty u

Bujqësia “BIO”, sipërfaqja e tokës së çertifikuar arrin në 274 mijë ha

Bujqesia shqiptare, po bëhet gjithnjë e më tërheqëse për investitorët dhe tregun, me produktet e saj “BIO”. Nje grup specialistësh nga izraeli po vizitojnë fermat bujqësore bio, në disa rrethe

Panariti: ISUV do jetë çertifikojë natyrën bio të prodhimeve

Ministri i Bujqësisë, Zhvillimit Rural dhe Administrimit të Ujërave Edmond Panariti ishte sot i pranishëm në Institutin e Sigurisë Ushqimore e Veterinare (ISUV) për të marrë pjesë në analizën vjetore

Kur Alketa ishte “bio”

Pak ditë më parë këngëtarja Juliana Pasha publikoi në rrjetin social, instagram një foto me Alketa Veisiun. Një foto që i përkiste festivalit “Mikrofoni i artë” i disa viteve më

SHBA, bien investimet për kërkimet bio-mjekësore

Shpenzimet për kërkimet bio-mjekësore në Shtetet e Bashkuara kanë shënuar rënie. Tani Amerika përfaqëson nën 50% të fondeve globale të shpenzuara në këtë fushë, ndërkohë që Japonia dhe Kina kanë