Tag "binzes"

Biznesi fason 6 kërkesa qeverisë, ndryshe protesta

Shoqata e Fasonëve do ti drejtojë qeverisë shqiptare një liste me 6 kërkesa për të cilat kërkojnë zgjidhje brenda 10 ditëve ose në të kundërt do ti drejtohen gjykatave dhe