Tag "binom"

Basha: PD ka lindur e madhe dhe do të bëhet edhe më e madhe

Pas 8 vitesh në pushtet, Partia Demokratike ka festuar 23 vjetorin e themelimit në opozitë dhe pas shumë vitesh me një kryetar të ri. Ditëlindja e demokracisë dhe pluralizmit shqiptar