Tag "binkake"

Indi, binjaket e bashkuara që ndajnë të dashurin

Njihuni me Ganga dhe Jamuna Mondal, binjaket e bashkuara indiane të cilat ndajnë të njëjtin të dashur. 45-vjeçaret që si Motrat Merimangë kanë qenë beqare gjatë gjithë jetës për shkak