Tag "binjakezohet"

Kamza binjakëzohet me Bashkinë Galway, Irlandë, Frank Fahy merr titullin “Mirënjohja e Qytetit”

Ja për çfarë u zotuan dy kryebashkiakët. Marrëveshja u firmos nga kryetari i Bashkisë Kamëz, z. Xhelal Mziu, dhe dhe z. Frank FAHY, kryetar i Bashkisë Galway, Irlandë Kryetari i