Tag "binjakezimi"

Wilders- Le Pen, “binjakëzimi” i ekstremit të djathtë europian

Drejtuesit e partive të ekstremit të djathtë në Holandë dhe në Francë po diskutojnë për të forcuar marrëdhëniet midis tyre dhe për të udhëhequr një bllok të përbashkët europian. Euroskeptiku