Tag "Binhuni nuk ka para për tu shëruar në spital"

Metoda e pazakontë që përdori 25 vjeçari për të larguar kancerin

25 vjeçari kinez Hia Binhui u diagnostikua nga mjekët me kancer, duke sjell një frike dhe shqetësim për të ardhmen. Por ky lajm i keq për të nuk e ndaloi