Tag "Bing"

Ja disa nga gjërat në modë për vitin 2015 sipas Bing

Moda: Ne i kemi pëlqyer ato, i kemi urryer, dhe tani Bing parashikon që ne do t’i pëlqejmë përsëri në vitin 2015. Çfarë janë ata? Bluzat me golf. Këto dhe