Tag "bindja"

Bindja që pasqyron një realitet të thellë

Çdo bindje e shtyn personin të zhytet në një lloj fati të paracaktuar, që në fund rezulton të jetë i njëjtë dhe gjithmonë i paplotësuar. Por gjërat a duhet të