Tag "bindet"

Edhe Idrizi bindet njëlloj si Meta: Jep OK për buxhetin

Rama duket se e ka gjetur mënyrën e duhur për të bahskuar koalicionin e tij dhe për të votuar buxhetin e 2016. Kjo pasi PSI dhe PDIU shprehen rezerva dhe

Armët e Sirisë? Los Angelos Times: Tirana i bindet Washingtonit

Për vite të tëra, kur Shtetet e Bashkuara të Amerikës kanë patur nevojë për ndihmë për të përmbyllur punët e tyre të pista diplomatike, një vend i panjohur e ka