Tag "bindese"

Egjipt, miratohet me shumicë bindëse Kushtetuta

Zyrtarë zgjedhore në Egjipt thonë se rezultatet e hershme nga votimet dyditëshe për Kushtetutën e Re, tregojnë se më se 90% e atyre që kanë dalë në referendum, e kanë

OKB: Prova bindëse për përdorimin e armëve kimike në Siri

Inspektorët e Kombeve të Bashkuara thonë se kanë “prova të qarta dhe bindëse”, të cilat tregojnë se në sulmin e 21 gushtit në Siri janë përdorur armë kimike. Raporti i