Tag "bind laden"

Akuza për vrasje mjekut CIA-n për gjetjen e Bin Ladenit

Mjeku që e kishte ndihmuar CIA-n të gjente Osama bin Ladenin në vitin 2011 sapo është akuzuar për vrasje dhe mashtrim nga një gjykatë në veriperëndim të Pakistanit, njoftojnë burime