Tag "bimesia e eger"

Ndikojë pozitivisht për cilësinë e ajrit bimësia e egër

Mund të ndikojë pozitivisht për cilësinë e ajrit bimësia e egër që është mjaft e shëndetshme. Një grup studiuesish dhe shkencëtarësh në Berlin po studiojnë mundësinë se si bimët e