Tag "bimba"

20 viktima në dy sulme me bombë në Pakistan

Dy bomba që kanë shpërthyer në Pakistanin veri-perëndimor raportohet se kanë vrarë mbi 20 persona dhe kanë lënduar një duzinë të tjerë. Administrata lokale dhe zyrtarët e spitalit kanë thënë