Tag "bima qe kuron obsezitetin"

Zbulohet bima që kuron obezitetin

Vitet e fundit ekspertët e lëndëve ushqimore, mjekët dhe shkencëtarët janë angazhaur për gjetjen e një zgjidhjeje  për të humbur disa kilogramë për personat që janë mbi peshë. Studiusit e