Tag "bima magjike"

Zbuloni bimën “magjike” që kuron depresionin dhe infeksionet gjinekologjike

Kantarioni ka rezultuar jashtëzakonisht i suksesshëm në shërimin e një numri të madh të sëmundjeve psiqike , nga depresioni deri tek trauma, dhe është vërtetuar se ka shumë më pak