Tag "bima"

Zbulohet bima që u sjell fat femrave

Besohet se kjo bimë plotëson çdo dëshirë të atyre që e kultivojnë, dhe është gjithashtu shumë e lehtë për t’u ruajtur dhe mirëmbajtur… Ekzistojnë bimë të tilla shtëpiake, të cilat

Zbulohet bima e mrekullisë që ka përdorur Fidel Castro 88-vjeç

Fidel Castro e nxori në modë në Kubë dhe pohoi se është sekreti i luftës kundër kequshqyerjes dhe kurimit të saj. Ish presidenti kuban që aktualisht është 88 vjeç, e

Kjo është bima magjike që kuron disa sëmundje

Haritaki është fryti i pemës “Terminalia chebula” që rritet në Indi dhe Sri Lankë. Haritaki posedon substanca të forta antioksidues dhe ndikon kundër kërpudhave. Disa studime kanë pohuar se ndikon