Tag "billy bob thornton"

Ish-bashkëshorti i Angelina Jolie: Jemi miq të ngushtë

Ish-bashkëshorti i Angelina Jolie, Billy Bob Thornton ka thënë se ai vazhdon të ketë marrëdhënie të mira më Jolie dhe takohen herë pas herë. “Ne kujdesemi për njëri-tjetrin dhe jemi