Tag "bill dhe hillary"

Popullariteti i Bill dhe Hillary Clinton i mundësoi që të arkëtojnë miliona dollarë nga fjalimet

Popullaritet i tyre ka bërë që çdo fjalim që mbanin në vende të ndryshme, të përfitonin shuma të mëdha parash. Bëhet fjalë për çiftin Bill dhe Hillary Clinton. Ata kanë