Tag "bilance"

Serie A me bilance negative në merkato

Ka patur shumë huazime mes klubeve por sërish shenja negative në bilancet e klubeve të Serie A në përfundim të merkatos së janarit. -23,6 milionë euro është bilanci total negativ

Qeveria, hetim bilanceve të naftës

Ministri i Energjetikës Damian Gjiknuri ka lajmëruar se Qeveria do të auditojë bilancet e kompanive hidrokarbure që shfrytëzojnë rezervat e naftës në Shqipëri, pasi ka dyshime se në to raportohen

Alarm bilancesh, Seria A e mbytur në borxhe

Seria A është në rënien e lirë përsa i takon aspektit financiar. Pavarësisht shtrëngimit të shpenzimeve dhe investimit në sektorët e të rinjve, divizioni më i lartë në Itali e