Tag "bilal"

SHBA-të dënojnë Bilalin e Ramës, financoi fushatën e Obamës

Gjykata amerikane ka shpallur sot fajtor dhe ka dënuar një vit me kusht (që do të thotë që e vuan dënimin i lirë por me kushtin që nëse e përsërit

Bilal Kola emërohet Drejtor i Institutit të të Përndjekurve

Ministri i Mirëqenies Sociale dhe Rinisë, Erion Veliaj, ka emëruar në postin e Drejtorit të Institutit të Integrimit të të Përndjekurve Politikë, Bilal Kolën, i cili zëvendëson në këtë detyrë,