Tag "bik"

Imamët e BIK-ut, lidhje me organizata të dyshuara për terrorizëm

Mediat kosovare, raportojnë se imamët e Bashkësisë Islame të Kosovës, dyshohet se kanë lidhje me organizata të dyshuara për terrorizëm. Mësohet se shumica e këtyre organizatave vijnë nga Arabia Saudite,

Reagon Bashkësia Islame e Kosovës: Askush mbi ligjin

Bashkësia Islame e Kosovës (BIK) ka shprehur shqetësim pas arrestimit të 12 imamëve nëpër Kosovë, aksion ky që ndërmori policia në luftë kundër nxitjes së urrejtjes ndërfetare dhe përçarjes kombëtare.

Bashkësia Islame e Kosovës kundër djegies së flamurit të ISIS

Në një deklaratë për mediat, Bashkësia Islame e Kosovës ka reaguar në lidhje me djegien e flamurit të ISIS nga një grup të rinjsh. Në deklaratën e saj, BIK shkruan