Tag "bijat"

“Nënat dhe bijat” në Metropol, rikthen tre artistet femra

Komedia e zezë “Nënat dhe bijat” do të rikthehet në sallën “Çehov” të Teatrit Metropol, duke dhuruar emocione për publikun. Kjo komedi tragjike ngjitet në skenë si një bashkëpunim i