Tag "Big Wind"

Kjo është zjarrfikësja më e fuqishme në botë (Video)

Quhet ig Wind, dhe është kamioni zjarrfikës më i fuqishëm në botë. Kjo makineri ka gjetur vend në botën moderne duke u përdorur për të shuar zjarret në puset e