Tag "big band"

Shkencëtarët: Vrimat e zeza nuk ekzistojnë, teoria e Big Bangut është e gabuar

Shkencëtarët e Universitetit të Karolinës kanë dalë së fundi në konkluzionin se vrimat e zeza në atmosferë nuk ekzistojnë dhe se teoria e Big Bangut është e gabuar. Madje ata