Tag "bieta"

Albani dhe Bieta tregojnë emocionet për pritjen e djalit

Alban Dudushi dhe Bieta Sulo po presin fëmijën e tyre të parë bashkë, një vëlla për Joelle, vajzën e Albanit nga martesa e mëparshme, e cila ka zënë 50 për