Tag "bienale"

Shqipëria dhe Kosova në Bienalen e Venecias, i pranishëm Rama

Shqipëria dhe Kosova marrin pjesë në edicionin e 14-të të Ekspozitës Ndërkombëtare në Bienalen e Venecias, i cili çelet sot ne prani edhe të Kryeministrit shqiptar Edi Rama. Shefi i

Durrës, përfundojnë “Netët e muzikës klasike”

Edicioni i 6-të i festivalit “Netët e muzikës klasike”, në Durrës u mbyll mbrëmjen e kaluar me një koncert të pazakontë. Në programin përmbyllës të Bienales jubilare përballë publikut që