Tag "biel"

Justin Timberlake dhe Jessica Biel bëhen prindër

Ata janë bërë zyrtarisht prindër. Aktorja Jessica Biel ka sjellë në jetë fëmijën e saj të parë, i cili është djalë. Së bashku me këngëtarin e mirënjohur ata ndihen shumë

Jessika Biel tashmë është Jessika Timberlake

Kanë kaluar 11 muaj që nga dita kur Justin Timberlake dhe Jessica Biel u martuan në Itali. Ceremonia ishte e përbërë vetëm nga miqtë e ngushtë dhe familjarët, por sipas