Tag "bidona. tabele"

Policia bëhet qesharake, përdor bidona si tabelë sinjalistike

Tjetër moment qesharak me policinë tonë, ja çfarë bëjnë ata kur ndodh aksident … sinjalizojnë me bidona! Dhe më e pabesueshme bëhet fakti që pasi të ndodhë një aksident, policia