Tag "Bidai"

Vdekja e Sadnës dhe ajo e 4 vjeçarit Nezha në Tiranë. SHËNIM

Dje Sadna vdiq! Mijëra zemra shqiptare u lënduan e mijëra sy u mbushën me lot. Sadna ishte një grua e mirë me brenga e halle si çdo grua tjetër, që