Tag "biçikletave"

Këto janë pesë aksesorët që ju duhen për biçikletën tuaj (Video)

Pas rritjes së çmimit të bilaetave të transportit publik dhe përkushtimit të madh që ka shprehur kryetari i bashkisë së Tiranë, Erion Veliaj, për përdoruesit e biçikletave, me siguri do