Tag "bicikletat"

Këto janë pesë biçikletat që palosen (Video)

Biçikleta është një nga mjetet më të përdorura në botë, pasi ju bën mirë për shëndetin edhe mund t’ju shpëtojë nga trafiku. Një problem për biçikletat është vendi që zënë

Parking nëntokësor për biçikleta në Japoni (Video)

Biçikletat janë një mënyrë e mrekullueshme e transportit për të mbajtur trupin tuaj në formë dhe për të ruajtur mjedisin. Gjithsesi, në një zonë me trafik të madh ato mund