Tag "biblioteken"

Mesila Doda ligjëron në SHBA: Shqipëria, mes Lindjes dhe Perëndimit

Deputetja e Partisë Demokratike Mesila Doda, ishte e ftuar të premten në Bibliotekën e Kongresit në Uashington, për të mbajtur një ligjëratë me temë “Shqipëria, mes të kaluarës komuniste dhe