Tag "Bibla"

Kush është më i dhunshëm, Kurani apo Bibla? Do befasoheni!

‘Testamenti i Vjetër’, apo Bibla, është dyfish më i dhunshëm sesa Kurani. Ky është përfundimi i një analize të bërë ndaj këtyre dy librave të shenjtë, në të cilët vihet

Zbuloni 10 misteret më të mëdha të Biblës

Bibla është burim të vërtetash të pamohueshme për miliarda njerëz, por në kohët e sotme spekulimet i lënë vendin njeri-tjetrit, si dhe misteret e pazgjidhura asnjëherë. A ekziston me të

Gjendet Bibla 1000 vjeçare në Turqi

Policia turke ka zbuluar një Bibël 1000-vjeçare pasi disa trafikantë, u përpoqën që ta shitnin librin e shenjtë tek oficerë të maskuar. Sipas “Daily Mail”, policia ka konfiskuar Biblën e

666, Meta shfaqet me nr. e Djallit (satirë)

Në kapitullin e fundit të Biblës, tek Zbulesa shkruhet se një nga tiparet dalluese të Djallit është dhe numri që ai mban prej tre gjashtash, pra 666. Në foton më

Blen “Playstation 4”, gjen dy Bibla në kuti

Një grua shkoi në dyqanin Target për t’i blerë një dhuratë për Krishtlindje të dashurit të vet. Sandra Ortiz nga Kalifornia vendosi që t’i blejë një PlayStation 4 të dashurit.

Krijohet Bibla më e vogël në botë (Foto/Video)

Kompania “Nano Bibla” ka krijuar një version të vogël të librit të shenjtë, i cili mund të vendoset përreth qafës ose brenda një ore. Në një çip të vogël katror

Bibla e Albert Ajnshtajnit në ankand për 68 500 dollarë

Është shitur në ankand për 68 500 dollarë një bibël, e cila ka në faqet e saj një firmë të shkencëtarit të madh Albert Ajnshtajn. Bibla bënte pjesë në një