Tag "biberoni"

‘Vjedh’ biberonin e Santiagos, Belen Rodrigues

Belen Rodrigues është fotografuar nga paparacët ku paraqitet me shallin në kokë si një kapuç, Santiagon në krahë dhe me biberonin e të voglit që përfundon në gojën e saj.