Tag "Biberon"

Zbulohet biberoni i 2400 viteve më parë

Antikët e quanin guttus-tintinnabula. Zakonisht ishte i punuar me terrakotë dhe ishte mjeti më të cilin ushqeheshin artificialisht foshnjat e asaj periudhe kur qumështi i nënës nuk mjaftonte më, pra