Tag "bibel"

Studiuesi izraelit i Biblës: Ja kur do të kthehet Jezusi sërish në tokë

Rabini Matityahu Glazerson, një izraelit ekspert i Kodit të Biblës ka zbuluar se kur do të kthehet Jezusi sërish në tokë. Ai thotë se në fund të këtij vitit Mesia

Turqi, zbulohet bibla e e shkruar në lëkurë dreri (Foto)

Një bibël e shkruar dhe e stampuar në lëkurë dreri është zbuluar në Turqi. Ajo i ka rezistuar shekujve dhe është gjetur në Bandirma, provincë e Balikesirit në Turqi. Në