Tag "Biba"

Rama-Meta plan për KQZ të re

PS-LSI plan për rikompozimin e KQZ-së. Negociatat me ndërkombëtarët dhe zgjedhja e re e shtatë anëtarëve në Kuvend me raportet 4 me 3 për mazhorancën. Administrimi i procesit zgjedhor është

Mbyllet në psikiatri babai që hodhi foshnjën

Gjykata e Tiranës ka vendosur shtrimin e detyruar në spitalin psikiatrik për babain që hodhi foshnjën e sapolindur nga dritarja e maternitetit. Disa ditë më parë Hysen Biba u dërgua

Rregullorja, Sequi takime në KQZ

Ambasadorët e vendeve të BE-së, kryesuar nga ai i Bashkimit Evropian në Tiranë, Ettore Sequi, janë takuar paraditen e sotme me kryetaren e KQZ-së, Lefterie Lleshi dhe nënkryetarin e këtij

Rregullorja e KQZ, replika Biba-KosovrastiRregullorja e KQZ, replika Biba-Kosovrasti

KQZ-ja mori në diskutim edhe ndryshimet e rregullores së funksionimit të KQZ-së, ku debati u zhvendos mes anëtarit socialist Denar Biba dhe përfaqësuesit të PD-së Njazi Kosovrasti. Sipas PS-së, duhet