Tag "bgrucaj"

Skënder Bruçaj uron myslimanët për muajin e begatë të Ramazanit

Bismil-lahi Rrahmani Rrahim! Të nderuar besimtarë myslimanë shqiptarë kudo që ndodheni, në Shqipëri, në trevat Shqiptare, si dhe në mbarë botën. Në emër të Komunitetit Mysliman të Shqipërisë, por edhe