Tag "bgrice"

Borë dhe ngricë në Korçë, rrugët kalohen me zhinxhirë

Ndërsa jugu i Shqipërisë është përfshirë nga përmbytjet, juglindja është mbuluar nga dëbora dhe ngricat duke sjellë edhe probleme në qarkullimin e mjeteve. Në qarkun e Korçës ka probleme akset