Tag "Bezhani"

Familja Bezhani – Babi lozte me djalin me dosjet e sigurimit

Dosjet qenkan bërë muhabeti si supës darkës në familjen Bezhani. Babi Nafizi, ndjes pastë, qenkësh ulur me Vironin, eksponent i LSI, dhe paskëshin shfletuar një për një dosjet e bashkëpunëtorëve