Tag "bezdishme"

Partnerja e bezdisshme i shkurton jetën burrit

Një studim i fundit danez ka dalë në përfundimin se “kërkesat e tepërta” të gruas ndaj burrit janë shumë të dëmshme për meshkujt dhe rrisin rrezikun e vdekjes së tyre