Tag "Beyoncen"

Nora nuk ndalet së kopjuari Beyoncen

Shpesh Nora Istrefi është vënë në qëndër të kritikave për veshjet e kopjuara nga diva Beyonce, e ndërsa ajo është shprehur se të gjithë mund të ndjekin një stil si

Nora Istrefi kopjon Beyoncen

Tepër seksi dhe gjithmonë duke prezantuar trendet më të fundit në stilet botërore, Nora Istrefi nuk zhgënjen. Por u përfol se fustani i saj ishte i ngjashëm me atë të