Tag "Beyonce & Jay Z"

Beyonce & Jay Z nisin pushimet tropikale

Këngëtarja Beyonce së bashku me familjen e po bëjnë disa ditë pushime në një vend tropikal, dhe mendohet se ata janë në Karaibe. E meritonte pasi ka përfunduar 132 performancat