Tag "Beyonce dhe Jay Z"

Kriza midis Beyonce dhe Jay-Z, flenë në dhoma të ndara

Sipas një burimi për “The New York Post’s Page Six” Beyonce dhe Jay-Z madje as nuk flenë më bashkë në një dhomë por kanë preferuar të flenë në dhoma të

Divorci më i shtrenjtë në historinë e showbiz-it

Mjaft probleme janë krijuar mes Beyonce dhe Jay Z dhe nëse ata do të ndahen, ky do të ishte absolutisht divorci më i shtrenjtë në historinë e shoë bizzit. Duke